Винарија Попова Кула Хотел & Трејлер камп

Винаријата Попова Кула е производител на фини вина и посакувана туристичка дестинација.

Во склоп на винаријата има хотел, ресторан, продавница за подароци и кампување.

Повеќе информации: www.popovakula.com.mk

Мобилен телефон / Viber +389 76 432 630

е-пошта: reservation@popovakula.com.mk

Кралската винарија Кралица Марија

Основана на почетокот на минатиот век, Кралската винарија денес е цел комплекс од луксузни апартмани, винарија и вински барови, ресторан, амфитеатар, луксузната вила на кралицата Марија, пауни и зелени околини.

Повеќе информации: www.wineryqueenmaria.com/ 

пошта: recepcijamarija@gmail.com

Мобилен телефон: +389 43 446 500

Вердисо Хотел & Спа

Модерен хотел, ресторан, базен и игралиште. Ова е местото каде стремежот за гостопримство се среќава со иновациите!

Повеќе информации: http://verdisso.com/

е-пошта.: info@verdisso.com

Тел: +389 70 358 200

Кампот на карпеста земја

Кампување за приколки и шатори со огромен двор и сета потребна опрема.

За повеќе информации www.campingmacedonia.com

тел. +389 70 34 34 01

Рибници во Акватика Камп за приколки

Место за риболов, одмор и кампување.

За повеќе информации: http://www.akvatika.mk/park.html

тел. +389 76 838 358

Отворено од 15.04 до 20.09 

Работно време од 10:00 до 19:00 часот

mk_MKMacedonian