Бензинска пумпа во градот

Бензинска пумпа на пат R103

Стартувајте ја Auto House

Е овластен дилер за марките Volkswagen, Audi, SEAT и Skoda. Може да обезбеди поправка на возила, подигање возила, миење автомобили, влечење, учтив автомобил, изнајмување автомобил и услуги за испорака.

тел. +38970218927

Работно време: од понеделник до петок 8:00 – 17:00 часот

Сабота 8:00 – 16:00 часот

Веб страна     https://startdemirkapija.com.mk

е-пошта.:  info@startdemirkapija.com.mk

Гуми Dule

Дали ви треба брзо менување гуми? Или измијте ја колата? Dule сервисот секогаш ги чека своите клиенти!

Мицко сервис

Се расипа автомобилот? Заглавени на патеката? Мицко ангел-служба ќе ви дојде на помош! Услуги за шлепери каде и да сте во Македонија!

Тел.: +38971250895

Полнач за електричен автомобил Verdisso Hotel

Повеќе информации: http://verdisso.com

е-пошта.: info@verdisso.com

Тел: +38970 358 200

mk_MKMacedonian