Ресторан Винарија Попова Кула

Прекрасен ресторан во стил на замок, голема летна тераса, винарија со уникатни вина и неверојатен поглед!

Повеќе информации: www.popovakula.com.mk

Мобилен телефон / Viber +389 76 432 630

е-пошта: reservation@popovakula.com.mk

Кралската винарија Кралица Марија

Основана на почетокот на минатиот век, Кралската винарија денес е цел комплекс од луксузни апартмани, вински барови, ресторан, амфитеатар, луксузната вила на кралицата Марија, пауни и зелени околини.

Повеќе информации: www.wineryqueenmaria.com/ 

пошта: recepcijamarija@gmail.com|admin@wineryqueenmaria.com

Мобилен телефон: +389 43 446 500

Ресторан Вердисо

Модерен хотел, ресторан, базен и игралиште. Ова е местото каде стремежот за гостопримство се среќава со иновациите!

Повеќе информации: http://verdisso.com/

е-пошта: info@verdisso.com

тел: +38970 358 200

Ресторан 4ка

Локален скара ресторан со традиционална кујна

тел: +389 72 263 576

Работни денови од понеделник до сабота од 8:00 – 24:00 часот

ресторан URBAN GRILL

Традиционален локален ресторан за скара

Работни денови од понеделник до петок од 9:00 – 23:00 часот    

Сабота 10:00 – 00:00 часот

Мобилен телефон/Viber: +38977978659

Ресторан Коле

Локален ресторан за скара

Работни денови од понеделник до сабота од 8:00 до 23:00 часот

Тел.:  +38970 977 916

Рибници Акватика

Рибен ресторан за самопослужување. Фатете ја рибата и изедете ја!

За повеќе информации: http://www.akvatika.mk/park.html

тел. +389 76 838 358

Отворено од 15.04 до 20.09 

Работно време од 10:00 до 19:00 часот

mk_MKMacedonian