Приватна здравствена амбуланта д-р Олгица

Д-р Катица е приватна здравствена амбуланта во Демир Капија. Тоа е општа практика која може да помогне при какви било здравствени настани што може да ги имате.

Работи од понеделник до петок и

Информациите за контакт се +389 70 582 298.

Работно време од 8 до 16 часот  

Приватна здравствена амбуланта д-р Катица

Д-р Катица е приватна здравствена амбуланта во Демир Капија. Тоа е општа практика која може да помогне при какви било здравствени настани што може да ги имате.

Работи од понеделник до петок и

Информациите за контакт се +389 75 396 966.

Работно време од 8 до 16 часот  

Неа-Дент

Неа Дент е приватна стоматолошка ординација која работи по најнови стандарди и може да ви помогне при секоја стоматолошка работа. Работи од понеделник до петок.

Информациите за контакт се +389 71 259 267.

Работно време од 10 до 16 часот 

Аптека

Аптеката работи од понеделник до сабота од 8:00 – 21:00 часот и недела и празници 8:00 – 14:00 часот.

За итно потребни јавете се на +38972272810 +38978340459 +38971360929

mk_MKMacedonian