Физичка адреса
Привремениот Туристички инфо центар е на Винаријата Попова Кула на адреса:

Вински булевар бр.1
Демир Капија, 1442 г

Работно време

Понеделник до недела: 08:00 - 23:30 часот

Контакт информации

+389 76432630
reservation@popovakula.com.mk

mk_MKMacedonian